آیا زمان قرار گرفتن رای در سامانه خیلی طولانی نشده و عجیب نیست و لازم هست که به دادگاه مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۸ #17052692

سلام
پرونده تمکین رفته بود برای دادگاه تجدید نظر استان جوابش اومد که تمکین رد شده و قطعی هست. بعدش از همون دادگاهی که برای تمکین رفته بودم هم پیام اومد در مورد همون پرونده رای صادر شد ولی تو سامانه چیزی نیست . الان ۲۰ روز میشه پیام اومده ولی تو سامانه چیزی نیست.
سوالم اینه که اگه از دادگاه تجدید نظر رای بیاد و بگه قطعی هست مگه بازم نیاز هست از دادگاهی که طرفم اقدام کرده باز رای بیاد؟
و اینکه ایا زمان قرار گرفتن رای در سامانه خیلی طولانی نشده و عجیب نیست و لازم هست که به دادگاه مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید رای مرحله تجدیدنظر در سامانه به شما ابلاغ شود تا وصول ابلاغیه منتظر باشید یا مراتب را از دادگاه پیگیری کنید

با توجه به اینکه پرونده الزام به تمکین به مرحله تجدیدنظرخواهی رفته است رای قطعی از همین شعبه تجدیدنظرخواهی صادرخواهد شد و چنانچه این رای هنوز به شما ابلاغ نشده است می توانید از طریق شعبه نیز پیگیری نمایید.

جای نگرانی نمی باشد زیرا هنگام صدور رای در سیستم اقدامات شعبه درج میگردد ولی جهت ابلاغ و تایپ رای ممکن است چند روزی طول بکشد لذا چنانچه تمایل داشته باشید میتوانید به دادگاه تجدیدنظر مراجعه و کپی رای را تهیه فرمایید