نرخ‌ محاسبه‌‌ رهن و اجاره چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #17028624

سلام من یه ملکی تو کیانمهر کرج پارسال خریدم‌ و‌ پارسال ۵۰ میلیون رهن کامل دادم که بابت خرید خونه شد امسال بخوام رهن یا رهن و اجاره بدم به چه صورته؟ و کمیسیون چقدر حساب میشه؟ ۶۵متر سال ۹۵ فول امکانات طبقه دوم یک خوابه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موجر و مستاجر میتوانند با توافق خویش اقدام به عقد اجاره نامه نمایند، لیکن نرخ ثابت تعریف نشده است، علیهذا در اجاره املاک یک فرمل کلی وجود دارد و آن بشرح ذیل است؛
- یک سوم قیمت کل ملک می شود مبلغ رهن کامل: مثلا اگر قیمت ملک سیصد میلیون تومان باشد مبلغ رهن کامل ملک یکصد میلیون تومان میباشد
- معادل یک میلیون تومان رهن برابر است با سی و سه هزار تومان

شما می توانید طبق عرف منطقه عمل کنید و رهن و اجازه توافقی می باشد
کمیسیون بنگاه نیز طبق فرمول اتحادیه مشاورین املاک محاسبه می شود و با جتسجو در اینترنت سایت هایی هستند که به طور آنلاین محاسبه می کنند ومی توانید از انها استفاده کنید