چک ضمانتی که بنده دادم را گم کرده؛ من باید چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #17028431

با سلام من یک چک بابت ضمانت تخلیه به مالک دادم الان میخام ملک را به ایشان تحویل دهم ولی ایشان چک ضمانتی که بنده دادم را گم کرده! الان من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی سند اقرار تنظیم نمایید و این نکته را حتما ذکر نمایید که مسولیت ان متوجه خود شخص موجر میباشد

طی یک سند محضری از ایشان اقرار بگیرید که چک نزد ایشان مفقود شده و هیچ حقی نسبت به مبلغ این چک ندارند و در صورت سو استفاده از این چک تمام مسئولیت را متوجه ایشان بدارید

سلام
از ایشان رسید بگیرید مبنی بر این که چک مزبور در دست ایشان مفقود شده و هیچ ادعایی در خصوص آن ندارند و مسئولیت آن تماما بر عهده ایشان است. سپس به بانک مراجعه نموده و تقاضای اعمال ماده ۱۴ قانون صدور چک کنید. پس از آن، مراتب را به مرجع ذیصلاح قضائی اعلام نموده و پاسخ را به بانک منعکس نمایید.