آیا صاحب بنگاه می تواند حقی از من طلب نماید یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #17026582

در بنگاه مبایعه نامه ای برای فروش ملک تنظیم شد و قرار شد روز بعد مبلغی به حساب اینجانب واریز شود ولی مبلغ واریز نشد و بعد از یک روز به بنگاه رفتم و خواستار ابطال مبایعه نامه شدم و صاحب بنگاه با خودکار روی مبایعه نامه ضربدر کشید و باطل کرد و بنده نیز در سه برگ امضایم را پاره کردم و با خود برداشتم و بنگاه را ترک کردم پس از دو روز مشتری تلفنی با من تماس گرفت و گفت بیا در یک بنگاه دیگر همان ملک را با همان شرایط معامله کنیم و من نیز رفتم و معامله انجام شد.
بنده پس از معامله به بنگاه اولی رفتم و از باب اخلاق سیصد هزار تومان به عنوان زحمتی که کشید ولی معامله انجام نشد به صاحب بنگاه دادم، الان رفته از من شکایت کرده و مدعی شده باید تمام مبلغ حق الزحمه بنگاه را باید به او بدهم در حالیکه معامله ابطال شده. آیا صاحب بنگاه می تواند حقی از من طلب نماید یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صاحب بنگاه هیچگونه حقی نخواهد داشت

با سلام - چون معامله در آنجا از طرف فروشنده فسخ شد وبا نظر خود فروشنده در بنگاه دیگری این معامله انجام شد ، لذا هیچگونه ادعایی نمیتواند از شما بابت معامله داشته باشد . واگر بخواهد طلب وجه نماید باید از فروشنده بنماید که او سبب برهم خوردن معامله در بنگاه اولی شد نه شما.

سلام.هیچ گونه حقی مبنی بر مطالبه ندارد