چه کاری میتوانم برای استرداد فرزندم انجام دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۳ #16930382

با سلام و عرض احترام
طلاق به خواست بنده زوج نهایی شده و گواهی عدم سازش در دیوان ابرام شده و پرونده دو هفته قبل ارسال شده به دادگاه تجدید نظر که احتمالا طی چند روز اینده واصل میشود
سوال بنده این است که همسرم فرزندم را به خانه مادرش برده است در حالی که حضانت فرزند پسر ۱۲ ساله ام طبق نظر قاضی و قانون حضانت به من داده شده است
تا روال اجراء طلاق نیز دست کم دو ماه و یا بیشتر زمان میبرد
حالا سوال بنده این است الان و در حال حاضر چه کاری میتوانم برای استرداد فرزندم انجام دهم
با همسرم تماس گرفتم ولی قبول نکردند و تلفن را قطع کرده و دیگر جوابگو نیستند
خواهش میکنم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری ممانعت از حق و دریافت دستور موقت برای گرفتن طفل انجام بدید که اعتبارش ۶ ماه هست

با سلام شکایت کیفری ممانعت از حق مطرح نمایید

می توانید شکایت کیفری ممانعت از حق مطرح فرمائید

با درود ممانعت از ملاقات با طفل جرم است و قابل پیگیری است

باسلام
به استناد ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده میتوانید از شعبه صادر کننده حکم حضانت تقاضای رسیدگی به موضوع را داشته باشید.درصورت عدم همکاری زوجه و عدم استرداد طفل،ایشان بازداشت میشوند.عاقبت بخیر باشید.

هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

میتونین از دادگاه خانواده دستور موقت مبنی بر ملاقات طفل بگیرین و شکایت کیفری ممانعت از ملاقات طفل نیز مطرح کنین