حق و حقوقشو به بهانه اینکه کسی تحت تکفل ایشان نیست پرداخت نکرد، چه اقدامی باید نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۹ #16927490

ده سال پیش مرحوم شدن متاسفانه تامین اجتماعی حق و حقوقشو به بهانه اینکه کسی تحت تکفل ایشان نیست پرداخت نکرد ایا میشه با توجه به اینکه ایشون دو تا بچه دارن و الان به سن قانونی رسیدن پیگیر حق ایشون بود

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به افراد تحت تکفل تعلق می گیرد

با درود ارتباطی ندارد به مستحقین باید پرداخت گردد

امکان بهره مندی افراد تحت تکفل وجود دارد.

افراد تحت تکفل می توانند بهرمند شوند.

نخیر
باتوجه به اینکه فرزندان مرحوم به سن کانونی رسیدن و مذگر می باشند امکان دریافت حقوق پدرشان غیر ممکنه

باسلام
کسانی که از جانب پدر یا مادر یا همسر خود تحت تکفل قرار گرفته باشد به عنوان عائله شناخته می‌شوند و در صورت فوت فرد بیمه شده از مستمری بازماندگان بهره مند می‌شوند.

برای دریافت مستمری بازماندگان باید کارت ملی بیمه شده اصلی را به همراه کارت ملی خودشان به شعبه های تامین اجتماعی ببرند و اقدامات لازم را انجام بدهند. طبق قانون فرد بیمه شده فقط می‌تواند پدر و مادر و همسر و فرزند و شوهر خود را تحت تکفل خود در بیاورند

چه ربطی داره اگر در شناسنامه نام بچه ها قید شده است باید پرداخت گرددمیتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید