آیا میشود بعد از تجدید نظر خواهی نفر اول و دوم را به جرم کیفری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #16909082

با سلام
چکی را به کسی داده ام ودر سه قسط پرداخت نموده ام ولی ایشان بعد از تسویه چک بنده را به کس دیگری داده اند و ایشان هم چک را به اجرا گذاشته اند . در جلسه شورا شرکت نکرده ام و میخواهم تجدید نظر خواهی را برای این مسئله به دادگاه بفرستم . لطفا راهنمایی فرمایید در تجدید نظر خواهی چه بنویسم و ایا میشود بعد از تجدید نظر خواهی نفر اول و دوم را به جرم کیفری شکایت کنم؟ ایا میشود اعلام مفقودی چک را کنم و بعد شکایت کیفری کنم ؟ با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا حق واخواهی و سپس تجدیدنظرخواهی دارید.
چنانچه مدارک و مستندات پرداخت دارید میتوانید به دادگاه ارائه نمایید و دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید و در صورتی که طرف اول در دادرسی حضور ندارد جلب ثالث بدهید.
موضوعی که شرح دادید با این وصف فاقد تشکیل دهنده ارکان جرم کیفری است مگر مواردی را در توضیحات بیان نکرده باشید.
موفق باشید

با سلام شما میتوانید واخواهی نمایید و اینکه اقساط واریزی خود را برای ایشان به عنوان مدرک به دادگاه ارائه دهید جهت اثبات پرداخت مبلغ چک و از طریق دادگاه میتوانید طرف خود را ملزم به استرداد چک نمایید