چه کنم تا پولم را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #16836530

سلام پارسال یه نفر اومد شیرینی خرید چک داد یه بنده خدایی زبانی ضامن شد که بهش بده و پاس می کنه چک . موعد چک زنگ زد و قسم خورد و گفت جون بچه هات اجرا نذار . و تا الان نه ماه گذشته پاس نکرده . ما بعد تاریخ چک رو اجرا گذاشتیم ولی حالا نمی دونم چند ماه بعدش بردن اجرا . الانم مدام زنگ می زنیم میگه فردا فردا. چه کنیم پول شه ؟ تا ریخ چک ۲۵ /۱/ ۹۸

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت مطالبه وجه چک و خسارات ناشی از ان هرزمان میتوانید دادخواست بدهید و وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را از تاریخ سررسید و برگشت چک لغایت اجرای حکم را مطالبه کنید

برای شکایت کیفری باید چک را ظرف ۶ ماه از تاریخ صدور برگشت زده و ظرف ۶ ماه از تاریخ برگشت اقدام به شکایت نمایید . اما برای مطالبه حقوقی آن زمان خاصی مطرح نبوده و میتوانید هر زمان مطالبه نمایید .