همسرم میتونه خونه رو تصاحب کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۱ #16814557

با سلام
همسر بنده مهریه‌شو از طریق اجرای ثبت گذاشته اجرا، ما یه ملک موروثی داریم که تفکیک شده و دارای ۵ فقره سند هستش که دو دانگ به نام بنده هست، البته خانه چند سال پیش برای گرفتن وام همه وراث‌ به بنده وکالت تام و بلاعزل دادن و ملک هنوز هم تو رهن بانک هست، خواستم بپرسم که همسرم کیتونه خونه رو تصاحب کنه؟
یا جزء مستثنیات دین محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در شان شما باشد مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست.

تا زمانی که ملک در رهن بانک است ،صرفا امکان توقیف وجود دارد و امکان مزایده و فروش وجود ندارد.

"با سلام"
ملک در رهن بانک قابل توقیف است ولی قابل مزایده نیست
اگر ملک دیگری نداشته باشید میتواند جزء مستثنیات باشد

باسلام
تا ملک در رهن بانک هست صرفا بر مازاد آن میتوان توقیف نمود و اگر شما ملکی بنام خود ندارید بعنوان مستثنیات دین محسوب خواهد شد.

سلام
فقط نسبت به سهم شما قابل توقیف است.

سلام
یک باب خانه در حد شئونات شما جزو مستثنیات دین است و مازاد آن از سوی همسر شما برای وصول مهریه قابل توقیف است بنابراین بستگی به مساحت و متراژ محل ممکن است جزو مستثنیات دین محسوب شود

ملکی که در رهن بانک قرار داشته باشد تنها نسبت به مازاد مبلغ رهن قابل توقیف بوده ولی امکان مزایده برای آن وجود ندارد . همچنین در صورتیکه ملک دیگری به نام شما نباشد امکان محاسبه به عنوان مستثنیات دین را دارد .