آیا قاضی محترم میتونه با توجه به واریز پول به حساب پسرمان بنده رو محکوم کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۷ #16706740

باسلام
خانم بنده ازم شکایت نموده به خواسته استرداد طلاجات مندرج در سند نکاحیه با توجه به اینکه طلاجات خریداری شده و تحویل زوجه گردیده است و بعد از مدتی طلاجات موجود را فروخته و از بنده شکایت نموده که شوهرم طلاجات را فروخته است و شهود تعرفه شده که برادر وه خواهر زوجه میباشد ادای شهادت نموده اند که پول فروش طلاجات به حساب بنده واریز گردیده است بنده هم پرینت حساب بانکی خودم رو اوردم که هیچگونه واریزی نداشته است حسابم که در مرحله اول یعنی دادگاه بدوی حکم به نفع بنده صادر شده است حال زوجه اعتراض زده رو پرونده و رفته تجدید نظر در تجدید نظر جلسه رسیدگی گذاشتن که قاضی محترم حساب بانکی بنده رو به کارشناس ارجاع داده که هزینه کارشناسی به عهده زوجه بوده پرداخت گردیده حال کارشناس محترم نوشته مقداری از پول طلاجات واریز حساب پسرمان شده که افتتاح کننده حساب مادر پسرم میباشد و امضا همسرم یعنی زوجه رو پرونده بانک هست و حق برداشت و هر گونه کار بانکی فقط همسرم یعنی زوجه میتونه از اون حساب استفاده کنه ایا قاضی محترم میتونه با توجه به واریز پول به حساب پسرمان بنده رو محکوم کنه یا زوجه رو محکوم میکنه
با تشکر فروان

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه مادر حساب را افتتاح کرده شما مسئولیتی ندارید

باتوجه به اینکه مادر حق برداشت از حساب داشته شما مسئولیتی نخواهید داشت

با توجه به اینکه واریز به حساب مادر فرزندتان بوده محکومیتی متوجه شما نخواهد بود

باسلام
باتوجه به اینکه حق برداشت بامادر بوده لذا مادر محکوم میشود به احتمال بیشتر

درود
اگر مادر اختیار برداشت داشته شما محکوم نمی شوید.

باسلام شما می توانید با شهود ثابت کنید پول طلاجات توسط زوجه به حساب پسرتون واریز شده درصورتی که گشایش کننده حساب همسرتون بوده است.

باسلام
طبق شرح ماوقع از جانب شما درج طلاجات در سند نکاحیه برعهده شما طبق اصل استصحاب مدیونیت شما را نشان میدهد و اینکه شما طالاجات را خرید و تحویل همسر خود داده اید باید این ادعای شما یا از طریق رسید تحویل ویاشهادت شهود به اثبات میرسید(حتما رسیدی ارائه داده اید) و از قرار معلوم طبق ادعای زوجه که شما طلاجات را فروخته اید و به حساب بانکی خود واریز کرده اید و در استعلامات بانکی ادعای واریز وجه اثبات نشده است و دادگاه بدوی طبق قرائن و شواهد رای به نفع شما داده است که شایددرمرحله تجدیدنظر مورد مجهولی از بابت پرونده مطروحه وجود داشته که انشالله با نظر کارشناسی برطرف میشود و اینکه افتتاح کننده حساب زوجه بوده و حق برداشت هم با زوجه این قرینه ای میتواند باشد از بابت عدم اثبات ادعای زوجه بر علیه شما.