تقاضای اجرت المثل آنها قابل قبول است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #16704413

سلام.
فرزندان عمه بنده تقاضای دریافت ارث مادر خود را از اموال پدر بزرگ بنده از ما دارند. مادر انها در واقع عمه بنده سال ۹۵ فوت نموده و پدر ایشان سال ۴۶ فوت نموده و پس از فوت پدر بزرگ بنده عمه ما هیچ گونه درخواستی مبنی بر دریافت ارث نداشته اند. اما حالا فرزندان ایشان تقاضای ارث مادر خود را از ما دارند. کارشناس قضایی اموال مربوطه را که زمین زراعتی است متراز نموده و سهم انها را مشخص کرده و ما مخالفتی با پرداخت ارث انها نداریم اما انها علاوه بر ارث تقاضای دریافت اجرت المثل دارند. با توجه به اینکه قبل از این درخواستی از جانب عمه و فرزندان ایشان مبنی بر در یافت ارثیه مطرح نشده است که اگر مطرح میشد ما ارثیه را پرداخت میکردیم.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
بلی اجرت المثل ایام تصرف قابل طرح و مطالبه است

با سلام
بله ایشان میتوانند ادعای اجرت المثل ایام را از وراث مطالبه نمایند
لذا شما باید اثبات نمایید که شما راضی به تقسیم سهم الارث آنها بوده اید اما آنها اقدامی نمی نمودند