فرق معامله فضولی و معامله فروش مال غیر چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #16701905

سلام
من دو دانگی شوهرم بنامم زده شاهدامونم امضا کردن بعد من این دو دانگ و صلح کردم به مادرم حالا جواب کارشناس امده که شوهرم اصلا مالک نبوده. تکلیف چیست؟ ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
در جرم انتقال مل غیر شخص مال متعلق به غیر را بااینکه میداند متعلق غیر است عمدا به اسم خود وبرای خود به دیگری انتقال می دهد اما در معامله فضولی عمد وقصد جرمی در کار نیست.

با سلام و احترام
فروش مال غیر عنوان کیفری است و برای آن مجازات در نظر گرفته شده، در دادگاه کیفری رسیدگی می‌شود و باید سوء نیت در آن اثبات شود وگرنه متهم تبرئه می‌شود
اما معامله ی فضولی عنوانی حقوقی است که در دادگاه حقوقی رسیدگی می‌شود، حتی اگر فضول حسن نیت هم داشته باشد نیز تاثیری در صحت معامله ندارد، برای آن مجازات تعیین نمی‌شود