آیا بنده باید از قاضی در دادگاه عالی انتظامی قضات واقع در تهران شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۶ #16701731

با سلام و عرض ادب

بنده یکسال پیش یک واحد آپارتمان نسقی خریداری کردم که هنوز قسط آخر آن را که مبلغ ۸۰ میلیون تومان می باشد
به دلیل وصل نبودن گاز آپارتمان به سازنده آپارتمان پرداخت نکرده ام سازنده در ظرف این یکسال با وعده های مختلف و بهانه های متفاوت بنده را چشم انتظار نگه داشته است لذا از آنجایی که بنده در ملک دیگری مستاجر می باشم و موجر در کمال تعجب  توانسته است در این شرایط کرونا و با توجه به ابلاغ مصوبه ستاد کرونا برای تمدید تا سقف ۱۵ درصد در شهرستانها ...
اول از شورای حل اختلاف حکم تخلیه دریافت کند و با اینکه بنده به این حکم اعتراض کردم اما باز هم دادگاه در تجدیدنظر خواهی حکم تخلیه را تایید کرده است

از شما حقوقدان محترم تقاضا دارم بنده را برای رسیدگی به حقم راهنمایی کنید ،
آیا باید به دادستان شهرستان مراجعه کنم و به او گزارش کنم؟
آیا باید درخواست اعاده دادرسی مطرح کنم؟
با توجه به تحقیقات بنده مصوبه کرونا در حکم قانون می باشد و بارها از صدا و سیما اعلام شده است
و در این مصوبه حرفی از نیاز شخصی مالک به میان نیامده است و تنها در صورت فروش واقعی و تنظیم سند رسمی و یا ناتوانی مستاجر از پرداخت ۱۵ درصد
است که موجر می تواند تقاضای حکم تخلیه کند پس چگونه قاضی به قانون مدنی استناد کرده و بنده را غاصب شناخته و به پرداخت اجرت المثل و تخلیه محکوم کرده است؟ در حالی که بنده طبق مصوبه حاضر به پرداخت ۱۵ درصد هستم و مالک بهانه ای جز نیاز شخصی ندارد در حالی که خودش در بالای شهر صاحب ملک و در حال سکونت است .

اجرای احکام معمولا چقدر فرصت برای انجام تخلیه به بنده می دهد؟
در حال حاضر بنده چاره ای ندارم که در این فصل سرد به آپارتمان خودم اسباب کشی کنم و بدون گاز زندگی کنم ،
آیا پس از نقل و انتقال من به ملک خودم و تحویل کلید از سازنده دیگر نمیتوانم خسارت تاخیر در انجام تعهد را مطالبه کنم یا چون هنوز گاز ساختمان وصل نشده بنده باز هم
 می توانم قسط آخر را با توجه به دیرکرد تعیین شده در قرارداد محاسبه کنم و بعد بپردازم؟
پس از سکونت در آپارتمان بنده تا چه روزی میتوانم از سازنده، دیرکرد به دلیل وصل نشدن گاز دریافت کنم؟ آیا ممکن است بعد از سکونت این حق بنده از بین برود؟ خسارتهایی که در این مدت به دلیل اجاره نشینی و پرداخت اجرت المثل بر من وارد شده چطور آیا میتوانم از سازنده آپارتمانم مطالبه کنم؟

با تشکر فراوان از شما وکلای محترم

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دادخواست الزام به ایفای تعهد فروشنده را مطرح کنید قاضی پرونده مرتکب تخلف نشده است

قاضی تخلفی انجام نداده لذا شما دادخواست الزام به ایفای تعهد به فرشنده بدین

شما دادخاست الزام به ایفای تعهات را به طرفیت فروشنده تقدیم کنید

درود بر شما، در خصوص حکم صادره، برخی قضات ممکن است اقدام به صدور حکم نمایند و این تخلفی نیست که با شکایت راه به جایی ببرد، در خصوص اجرا نیز، از زمان ابلاغ حکم اجرا، قانونا ۱۰ رو مهلت جهت تخلیه خواهید داشت که در رویه تا ۱۴ روز نیز وجود داشته.

درود ..بنظر قید شکایت علیه قاضی را بزنید بهتر هست واراین کار خودداری کنید ..شما میتوانید علیه فروشنده دادخواست الزام به ایفای تعهدات مطرح وخسارات وارده نا شی تاخیر در انجام تعهد را ازایشان مطالبه یا وجه التزام تعیین شده را مطالبه کنید.