من از باجناقم شکایت کنم یا از پدر زن و مادر زن سابقم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸ #16646499

ضمن عرض سلام خدمت اساتید بنیاد وکلا
بنده یکسالی هست همسرم برحمت خدا رفته و تمامی لوازم زندگی مشترکمان نزد پدر و مادر مرحومه هست، طبق قانون بنده و دو فرزندم وارث این لوازم هستیم، حال اینکه پدر و مادر مرحومه سهم الارثشان از مهریه را طبق قانون از بنده خواسته اند یعنی الان دادگاه مهریه تمام شده و حکم نیز گرفته اند، قبل از اینکه همسرم برحمت خدا بره ما منزل خواهرش یعنی باجناقم سکونت داشتیم، که الان ایشان می گویند لوازم نزد پدر زن و مادر زن است و خود این یعنی خیانت در امانت.
حال میخواستم بدونم من از شخص خیانت کار شکایت کنم یا از پدرزن و مادرزن سابقم؟
ممنون میشم بهترین و آسانترین راه حل این مشکل را نشان دهید، چون الان من موندم و دو تا بچه و طبق قانون باید سکه هم بدم، حداقل حق من و بچه هام ضایع نشه این وسط.
خدا خیرتون بده.
یا حق

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
امین مسول مسترد کردند مال مورد امانت است و اگر ایشان تعدی و تفریط کنند مسول جبران آن هستند.

سلام و وقت بخیر
با توجه به شهادت شهود که اموال را به امانت نزد ایشون گذاشتید، می توانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید .

با سلام و احترام
اگر شما اموال را به عنوان امانت به ایشان سپرده بودید و ایشان در نگهداری آن تعدی یا تفریط کرده یا از پس دادن آنها امتناع میکند میتوانید علیه ایشان شکایت نمایید فراموش نکنید پدر و مادر همسر مرحوم شما ورثه همسر شما هستند و میتوانند از ماترک همسر شما ارث ببرند پس در اموال مذکور سهیم هستند