اگه بازم اعتراض بزنند،امکان دارد در دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی بشه یا ممکنه تغییر کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #16636908

سلام وقتتون بخیر.
من مهرمو اجرا گذاشتم.در دادگاه بدوی ۵ سکه و دادگاه تجدیدنظر ۷ سکه تایید شده.همسرم دادخواست تعدیل و حذف پیش قسط رو دادن در صورتیکه هنوز هیچ پیش قسطی هم پرداخت نکردند،قاضی رد کردن و گفتن چون زیر یک ماهه که حکم قطعی شده امکان تعدیل وجود ندارد.حالا اگه بازم اعتراض بزنند،امکان دارد در دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی بشه یا ممکنه تغییر کنه؟ممنون میشم کامل توضیح بدید🙏🏻🙏🏻

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موضوع تعدیل امکان تغییر در تجدیدنظر وجود دارد مخصوصا با توجه به اینکه تا زمان بررسی پرونده در تجدیدنظر موضوع یک ماه منقضی شده و همینطور افزایش غیر معقول قیمت سکه که موضوع پذیرش تعدیل را محتمل می نماید .

با سلام
اگر ظرف یک ماه اقدام به دادخواست تعدیل نموده و دادگاه بدوی رد کرده است لذا دادگاه تجدید نظر نیز حکم دادگاه بدوی را تایید خواهد نمود
برای تعدیل حداقل سه تا چهار ماه بایستی از صدور حکم قطعی گذشته باشد یا یک دوره از اقساط را پرداخت نموده باشد

با سلام و احترام به استحضار می رساند اولا : میزان پیش قسط را اعلام نکرده اید . ثانیا : مرجع محترم تجدید نظر استان طبق مدارک و مستندات پرونده امر و ادله تقدیمی اصحاب دعوی مبادرت به اتخاذ تصمیم خواهد نمود بالتبع هرگونه پیشگویی و داوری در این خصوص فاقد وجاهت قانونی است و می بایستی منتظر ابلاغ حکم نهایی باشید .