آیا وجود همین اسکرین شات ها کافی است یا شاهد لازم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #16465545

سلام با عرض خسته نباشید پسر داییم به علت اختلافات خانوادگی با ارائه چندین اسکرین شات مدعی شده در تلگرام با شماره من برای همسرش پیام رفته است و این اسکرین شات ها را برده به همه فامیل نشان داده است و آبروی بنده را در فامیل برده و رفته به پلیس فتا شکایت کرده بنده به عنوان مطلع به پلیس فتا فرا خوانده شدم و بعد هم تبرئه شدم حالا چون آبروی بنده را در فامیل برده و اسکرین شات ها را برده به همه فامیل نشان داده و من میخوام به جرم افترا شکایت کنم آیا وجود همین اسکرین شات ها کافی است یا شاهد لازم است و مجازات آن با توجه به آبروی رفته بنده چیست

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، به جرم افترا می توانید از ایشان شکایت کنید ولی ممکن است ایشان عدم سوء نیت خودشان را ثابت کنند

شکایتی مبنی بر اعاده حیثیت کنید

سلام در کنار اسکرین شات ها به دعوای مطرح شده از سوی ایشان و همچنین به اظهارات مطلعین این موضوع استناد نمایید

سلام شکایت مبنی بر اعاده حیثیت طرح کنید

با استناد به پرونده مطرح شده میتوانید شکایت اعاده حیثیت بنمایید .

با سلام و احترام
شما باید اتهام افترا را ثابت کنید
حداقل در حضور دو مرد به شما افترا زده باشد
یا اینکه با اقرار انجام فعل مجرمانه افترا را بپذیرد
مجازات افترا هم جزای نقدی از دو میلیون تومان تا ۸ میلیون تومان خواهد بود