فروش خانه توقیفی بابت مبلغ ودیعه از طریق مشاور املاک

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۲ #16438203

با سلام، خانه‌ای که مستاجر بودم را تخلیه کردم. به دلیل عدم بازپرداخت پول پیش، شکایت کردم و توقیف ملک و خودرو صاحب خانه را گرفتم. با وجود توقیف بودن ملک، ملک را از طریق مشاور املاک فروخته است. آیا این کار قانونی است؟ چه کار باید کرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هرگونه معامله نسبت به اموال توقیفی ممنوع و باطل میباشد
و چنانچه راهی جز مزایده ملک مورد نظر نداشتین
دادخواست اعلان بطلان معامله را از دادگاه ارسال کنین

سلام
خیر.
هرگونه نقل و انتقال نسبت به مال بازداشتی و توقیفی باطل می باشد. ضمن اینکه نمی توانند سند رسمی انتقال تنظیم کنند و به مشکل می خورند.

سلام اگر هم معامله شده است امکان انتقال سندی وجود ندارد و تا رفع توقیف نگردد مالک قبلی و با فعلی امکان انجام کاری بر ملک را ندارند

سلام
بعد از درخواست اجرای رای، برای محکوم علیه خطاریه‌ای ارسال و به ایشان مهلتی جهت پرداخت داده خواهد شد و چنانچه دین خود را پرداخت ننماید شما می‌توانید با درخواست مزایده مال توقیفی طلب خود را وصول نمایید و ایشان نمی‌تواند با استناد به قراردادی که تاریخ آن مؤخر نسبت به زمان توقیف است از مزایده پیشگیری نماید.
موفق باشید

سلام، خیر، هر گونه نقل و انتقال باطل است.

سلام، خیر ، نقل و انتقال نسبت به مالی که قبلا توقیف شده بلااثر می باشد ، تاریخ توقیف ملاک است.

با سلام
خیر وفق ماده ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی هرگونه نقل و انتقال نسبت به مال توقیف شده باطل و بلااثر است.