آیا مجددا اعسارش رد میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #16432780

سلام

من از شخصی ۴۰ میلیون طلب دارم و بعد از کلی مراحل رفت و اومد درخواست اعسار زده و شاهد آورد که قاضی از شهودش سوال کرد که یکی گفت خونه و ماشین داره و اعسارش رد شد الان مجدد درخواست تجدید نظر کرده و لایحه داده که این شغل نیاز به سرمایه نداره به صورت درصدی هستش و..، که پرینت اعتراض او رو دارم.

آیا به نظر شما اعسارش رد میشه یا نه؟

آیا اگه رد بشه دوباره هم میتونه اعسار بزنه؟

کامل بهم توضیح بدین

چکار کنم که بره زندان پول منو بده؟

آیا هنوز میتونه وقت کشی کنه یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رد شود می‌توان مجدد اعسار داد

آیا به نظر شما اعسارش رد میشه یا نه؟
در تجدید نظر خواهی ممکن است هر حکمی بر اساس دلایل طرفین صادر شود
آیا اگه رد بشه دوباره هم میتونه اعسار بزنه؟
محدودیتی وجود ندارد
کامل بهم توضیح بدین

چکار کنم که بره زندان پول منو بده؟
وشماپس از صدورحکم تجدیدنظر و صدور اجراییه میتوانید وی را جلب کنید ماشینش را توقیف کنید و مطالبه ضرر و زیان وارده و خسارت تاخیر تادیه مدت سپری شده را درخواست کنید

سلام . صدور حکم اعسار به موارد زیادی از جمله اموال بدهکار و درآمد وی مرتبط است . اگر خودرو دارد شما می توانید نسبت به توقیف آن اقدام کنید . در دادگاه تجدید نظر ممکن است هر حکمی بر اساس مستندات و دلایل طرفین صادر شود .

باتوجه به توضیحات شما اعسارش درمرحله تجدیدنظر ردمیشه
بله میتونه دوباره تقاضای اعسارکنه ولی بلمدرک جدید که ندارد

با سلام
خونه درحدمتعارف جزمستثنیات دین میباشد ولی ماشین نه.دراعسار شهادت شهود خیلی مهم میباشد چنانکه شهود به تمکن مالی وی شهادت دهد
طبق توضیحات شما درتجدیدنظر نیز درخواست اعسار وی احتمال زیاد رد شود وشماپس از صدورحکم تجدیدنظر میتوانید وی را جلب کنید
ضمن اینکه درصورت داشتن ماشین شمامیتوانید ماشین وی را توقیف کنید

دادگاه تجدید نظر دلایل و مدارک ارائه شده را مجددا بررسی می کند ، معمولا رویه قضات در رد یا پذیرش اعسار شهادت و نتیجه استعلام ها ست ، چنان چه عدم تمکن مالی وی برای قضات تجدید نظر اثبات نشود اعسار وی رد می شود، محدودیتی جهت تقدیم مجدد دادخواست اعسار وجود ندارد منتها شخص باید اثبات کند که تغییری در وصعیت مالی وی به وحود امده است مثلا محکومیت مجدد مالی و هزینه های درمانی و ...