چطور باید ثابت کنم معامله صوری و برای فرار از دین هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #16393341

سلام وقت بخیر در تاریخ ۱۶ مهر ۹۸ با همسرم دچار اختلاف شدیم و در تاریخ ۲۵ ابان ۹۸ ترک منزل کردم به مدت ۴ ماه دقیقا اطلاع ندارم ولی در بین زمان اختلاف یا پس از ترک منزل بنده همسرم ۳ دنگ ماشین خودشو به برادرش منتقل کرده در ابان ماه ولی برگ سبز هنوز به نام همسرمه و میگه فقط پلاک به اسممه ایا میتونم ماشین رو برگردونم چطور باید ثابت کنم معامله صوری و برای فرار از دین هست من اخر اردیبهشت ۹۹ مهریه مو اجرا گذاشتم انتقال در ابان ماه و در حین اختلافات رخ داده سوال دوم اینکه اگر حساب و کتاب صوری درست کرده باشن که خودرو رو در قبال حساب هاش داده ایا من میتونم اعتراض کنم که همسرم بعد از محاسبه حساب هاش با برادرش به من گفته ۱۵۰ میلیون بهش بدهکارم نه ۷۰۰ میلیون ممنون از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
معمولا در مواردی که در زمان بروز اختلاف اموال انتقال داده می‌شود و نیز در مواردی که خریدار از بستگان درجه یک هست معامله به قصد فرار از دین می‌تواند باشد
و چنانچه ایشان بتواند ثابت کنند که واقعا بابت بدهی اتومبیل را به برادرشان داده‌اند یا به کس دیگه ای فروخته اند و وجه آن را به مصرف خاصی رسانده‌اند مثلا برای بیماری استفاده کرده‌اند فروش به قصد فرار از دین منتفی است و الا فروش به قصد فرار از دین محسوب است

با سلام
طبق گفته هایتان باید گفت انتقال اموال قبل از حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی شود امکان اثبات وجود ندارد

انتقال اموال قبل از حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی شود