در صیغه موقت ،آیا زن می تواند به دلیل داشتن رابطه زناشویی شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۷۲ #16383042

سلام  یک سوال داشتم اینکه
من با یک خانوم سن بالا در ارتبطام میخواستم صیغه موقت کنیم بعد رابطه جنسی داشته باشیم
سوال من اینجاست که اگر مثلا این خانوم رو به مدت 1 سال صیغه موقت کنم بعد رابطه جنسی داشته باشم نمیتواند شکایت کند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به این که در عقد موقت بحث طلاق وجود ندارد ، حتی اگر از شما تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کند ، نفعی عاید همسر موقت نمی شود . اما اگر بحث اثبات زنا مطرح باشد ، ممکن است منجر به حد خوردن شما بشود .

با انعقاد عقد موقت رابطه زوجیت برقرار شده و زوجه نمی تواند بابت مورد فوق از شما شکایت کند.