بیرون کردن پسر متاهل قانونا امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۰ #16370167

بنده منزلی در اختیار فرزندم قرار داده ام و پس از مدتی میخواهم خانه خود را پس بگیرم و آنها را بیرون کنم باید چگونه این کار را انجام دهم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است مدارا نمایید ولی میتوانید دادخواست خلع ید دهید

سلام
اگر شما مالک منزل هستید و محل را اجاره داده اید باید درخواست تخلیه بدهید و اگر محل را همین طور در اختیار ایشان قرار داده اید باید دادخواست خلع ید بدهید و به هر حال برای تقدیم دادخواست باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید

دعوای خلع ید طرح کنید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید باستناد سند مالکیت خود تقاضای خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت فرزندتان مطرح نمایید .

با سلام
اگر ایشان قصد تخلیه منزل را ندارند میتوانید به استناد به سند یا مبایعه مالکیت که بنام شماست اقدام قانونی بر علیه فرزند خویش اقدام نمایید .