طریقه جرح شهود چگونه هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۶ #16349881

با سلام خدمت بزرگواران
در پرونده ملکی که بنده دادخواست تایید فسخ داده بودم در دادگاه بدوی رای به نفع بنده داد و طرف مقابل با درست کردن یک رسید بین خودش و املاک مدعی شده که بنده قرار بوده از موضوع فسخ منصرف بشم و اومده در تجدید نظر آن رسید را آورده متن داخل رسید(مبلغ ۱۵م بابت خسارت برگشت چک و پرداخت به بنده از خوانده دریافت شد)
بنگاه امضا و مهر کرده داده به خوانده، آخر این رسید چه ارتباطی به من دارد این پول کجا به من پرداخت شده!! و اصلا من کجا رو امضا کردم!!
و اصلااا من روحمم خبر نداشته از این بازی که الان راه انداختن
و حالا دادگاه تجدید نظر آمده وقت رسیدگی گذاشته بابت این رسید و بابت اینکه اگر شاهد داره خوانده بابت این رسید و موضوع آن بیاره شهادت بدن
و ۱۰۰٪؜ هم شاهد دروغی و بنگاهی و فامیلاشو میاره
حالا چکار کنم من و اینکه چه سوالاتی از شاهدها کنم که بتونم دروغشونو ثابت کنم
و ضمن اینکه مگر این رسید ادعا جدید نیست و باید در دادگاه تجدیدنظر به آن توجه نکنند

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما

در صورت اثبات نداشتن هریک شرایط شاهد میتوان شاهد را جرح نمود

از جمله شرایط قانونی شاهد می توان به این موارد اشاره نمود :

۱- بلوغ ۲- عقل ۳- ایمان ۴- طهارت مولد ( حلال زاده بودن ) ۵- عدالت ۶- نداشتن نفع شخصی در دعوا ۷- نداشتن دشمنی با طرفین دعوا ۸- عدم اشتغال به ولگردی و تکدی گری

در صورتی که خودتان نیز شاهدی دارید به دادگاه معرفی نمایید و از دادگاه بخواهید نحوه مبادله وجه و میزان دقیق آن را از شهود بپرسد. درصورتیکه سندی با امضاشما به دادگاه ارائه نمودند ادعای جعل و درخواست کاشناسی نمایید .

می توانید با معرفی شهود خود عدم اعتبار شهادت شهود طرف مقابل را اثبات کنید

باید دلیل و مدرک کافی ارائه کنید

بادرود
از جمله شرایط قانونی شاهد می توان به این موارد اشاره نمود :
۱- بلوغ

۲- عقل

۳- ایمان

۴- طهارت مولد ( حلال زاده بودن )

۵- عدالت

۶- نداشتن نفع شخصی در دعوا

۷- نداشتن دشمنی با طرفین دعوا

۸- عدم اشتغال به ولگردی و تکدی گری

پس تنها در صورت دارا بودن همه این شرایط است که شهادت شاهد معتبر خواهد بود و قاضی می تواند بعنوان یک دلیل شرعی به آن استناد کند و بر اساس آن حکم بدهد
درصورتی که شرایط فوق را نداشته باشد میتوانید با اثبات نداشتن شرایط جرح کنید

با درود..
در اینخصوص در صورت اثبات عدم اطلاع شهود از موضوع و یا ذینفع بودن در دعوی مطروحه و یا وجود دعوی و یا خصومت و یا عداوت دنیوی فیمابین و یا به هر طریقی موارد عدم قانونی بودن شهادت ایشان اثبات گردد، بطور مستدل و مستند شهادت شهود قابل جرح خواهند بود..
مضاف بر اینکه در صورتیکه شما نیز شهودی در این خصوص دارید می توانید نسبت به معرفی آنها اقدام نمایید..

اگر سندی را شما امضا ننموده اید و سند عادی است نسبت به ان ادعای انکار یا جعل کنید. همچنین شهود معرفی شده را جرح نمایید. تمام مطالب را در دادگاه مطرح نمایید.

درود
اگر شاهد دارید می توانید معرفی کنید.