برای اینکه امضای فردی که برای ضمانت، پشت چک رو امضا میکنه معتبر باشه باید چه اصولی رعایت بشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۸ #16331723

با سلام،

آیا امضای خالی کافیست یا باید نام و شماره‌ملی و یا اثر انگشت هم ثبت بشه؟ بطور شفاف تر، برای جلوگیری از اینکه طرف امضای اصلیش رو نزنه و بعدا بگه من نبودم، باید چه کرد؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بامراجعه به دفاتر اسنادرسمی گواهی امضا اخذ کنید

با سلام امضاء و درج مشخصات با خط ضامن کافیست لکن برای اطمینان بیشتر می توانید:
۱- در دفتر اسناد رسمی گواهی امضاء بگیرید .
۲ - دریک برگه جداگانه موضوع ضمانت را بنویسید و ایشان با اثر انگشت تایید کنند .

طرفی که پشت چک را بعنوان ضامن امضا می کند نمی تواند منکر امضاش شود زیرا کارشناس تشخیص می دهدامضا متعلق به ایشان است

امضا کافی است لازم برای گواهی امضای ایشان از طریق دفتر اسناد رسمی می توانید اقدام کنید

با سلام گواهی امضا در دفترخانه. اثرانگشت و امضا و کدملی ظهر سفته یا چک .

درود بر شما
اسم و فامیل و بعنوان ضامن پرداخت ذکر گردد و اصالت امضا نیز توسط دفتر اسناد رسمی تایید گردد

بهتر است در ظهر چشم بنویسد از باب ضمانت و مشخصات خودش را بنویسد یا به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید