انحلال شرکت با مسئولیت محدود با 2 نفر هیئت مدیره چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۱۰ #16320

با عرض سلام، بنده رئیس هیات مدیره یک شرکت مسئولیت محدود هستم، سهم بنده 50 درصد است. از زمان ثبت شرکت یک سال و نیم میگذرد و هیچ فعالیتی نداشته. به دلیل عدم اعتماد به شریک که سمت مدیر عامل را دارند و جلوگیری از هزینه های مالیاتی خواستار انحلال هستم. در ضمن شریک بنده علی الظاهر در فرایند انحلال همکاری نمیکنند.
آیا با دادخواست انحلال از طریق دفاتر الکترونیکی قوه قضاییه باید اقدام کنم؟
در ضمن در اساسنامه کلیه اوراق با امضای مدیر عامل و مهر شرکت معتبر است.
آیا ایشان میتوانند بدون رضایت من اقدام به درخواست کارت بازرگانی و واردات و صادرات و فعالیت های اقتصادی به اسم شرکت کنند و مالیات این کار متوجه من شود؟

مشاوره حقوقی تغییر سهام شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ خدماتی در خصوص انحلال شرکتها انجام نمیدهیم لذا برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت ثبت شرکتها مراجعه کنید.