درخواست انصراف از شرکت چگونه صورت می گیرد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۶۴۷ #115

سلام

من یکی از اعضا هیئت مدیره با حق السهام ۵۰% در شرکت مسئولیت محدود هستم و به علت اختلاف با اعضای دیگر هیت مدیره و همچنین جلوگیری از خسارات بیشتر از لحاظ امر مالیاتی ایا می توانم انصراف بدم از این شرکت و دسترسی به اعضا دیگر ندارم
اگر این امکان وجود دارد خواهشمندم راهنمایی فرمایید
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر سهام شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

پیرو سوال مطرح شده، اگر شما قصد خروج از شرکت را دارید باید با توافق اعضا خارج شوید. ولی اگر طبق گفته خودتون به اعضا دسترسی ندارید به اداره ثبت مراجعه کنید درخواست آگهی دعوت بدید، اعضا دعوت میشوند، اگر حضور پیدا کردند که با توافق اعضا جدا میشوید و اگر حضور پیدا نکردند بدون حضور اعضا با صورتجلسه و قید تاریخ و شماره آگهی دعوت از شرکت خارج میشوید.