امکان شکایت از ضامن چک به جرم جعل عنوان و محکوم کردن به پرداخت وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #16313800

با سلام حدود ۱۰۰ میلیون چک‌ برگشتی دارم که بابتش حکم توقیف ماشین که رو فردی با عنوان جعلی که در حال حاضر هویت اصلیش مشخص شده امضا کرده است امکان شکایت از ضامن چک به جرم جعل عنوان و محکوم کردن به پرداخت وجود دارد؟ چک ها مربوط به ۳ سال پیش است. لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شخصی که پشت چک را امضا نموده بعنوان ظهرنویس این کار رو کرده باشه و شما در موعد مقرر چک را برگشت زده باشید می توانید با دادن دادخواست وجه چک را ازوی مطالبه موضوع جنبه کیفری ندارد

اگر فرد مورد نظر در مقام ظهرنویس اقدام به امضاء پشت چکها کرده و شما نیز ظرف ۱۵ روز مبادرت به برگشت چکها کرده باشید میتوانید نسبت به صادرکننده و ظهرنویس دادخواست مطالبه را تقدیم نمایید . در غیر اینصورت امکان شکایت را ندارید .