قرار نهایی دادسرا قبل از صدور کیفرخواست میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۴۱ #16301

با سلام باتشکراز جواب قبلیتون. این ابلاغیه برای من صادر شده ولی متوجه آن نمیشم لطفا مرا راهنمایی کنید.
در خصوص اتهام آقای x با عنایت به شکایت شاکی خانم xx گزارش مرجع انتظامی ، گواه گواه و گواهی پزشکی قانونی بزه انتسابی به ایشان محرز و مسلم تشخیص و لذا مستندا به موارد 559 و 710 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 قرار مجرمیت ایشان صادر و راجع به اتهام ترک انفاق به لحاظ عدم احراز بند ک ماده 3 اصلاحی قانون تشکیل محاکم عمومی و انقلاب اعلام گردید . دفتر پرونده جهت اظهار نظر ارسال : در صورت موافقت از موجودی کسر و جهت تنظیم کیفرخواست ارسال گردد.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به این معنی میباشد که قرار مجرمیت شما صادر شده است یعنی شما محکوم شده اید لذا باید در وقت مقرر در شعبه رسیدگی شده حاضر شده و اگر محکوم به دیه شده باشید آن را پرداخت کنید.