دریافت مهریه از ملک چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۸ #16241957

من همسرم فوت شده و دو فرزند دارم.چند وقت پیش مادر همسرم در دفترخانه امضا دادن که تا وقتی زنده هستن خودشون اختیاردار حقی که از منزل ما دارند هستن بعد از مرگشون میرسه به بچه های من.و خب ما سند منگوله دار داشتیم که به اسم همسرم بود بعد از امضا در دفترخانه گفتن که سند باید بره ثبت تک برگ بشه بعد اون سند تک برگ شد دوتا برگ به اسم بچه ها که نوشته که پشتش نوشته شده که مادرشوهرم تا زنده هست اختیار داره و ثمنیه که به من میرسه.حالا سوال من که الان سندها تک برگ شده و اسمی از همسرم توش نیست من میتونم مهریمو از این ملک بگیرم؟چون ما که تقسیمی نکردیم فقط گفتن واجبه سند عوض شه.الان فقط من نگرانم که هنوزم میشه مهریه رو گرفت یا مشکلی پیش میاد

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . صدور سند به نام ورثه منوط به اخذ گواهی وایز مالیات بر ارث از اداره دارایی است . در اداره دارایی نیز وقتی اظهارنامه تسلیم می شود ، یکی از دیون متوفی ، مهریه همسر است که باید در آن قید شود . اگر قید نکردید اشتباه از شما بوده . الان هم باید دادخواست علیه ورثه مطرح کنید مبنی بر مطالبه مهریه و پس از طی تشریفات قانونی ، ابتدا باید اسناد باطل شود سپس به میزان مهریه از آن کسر می شود و باقی مانده بین ورثه تقسیم می شود .