من میتونم اعتراض بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۳ #16215535

با سلام-یک نفر از همسایه ما از آنجایکه پولش را تمام و کمال در حضور شاهدانم پرداخت کردم فقط گفت اصل چک مغازه است میارم چند وقتی گذشت نداد بهش گفتم لاشه چک منو بده گفت بایستی یازده میلیون هم بدی زمانیکه من به شما جنس داده بودم اون موقع بود الان تفاوتش را بایستی بدی همونجوری مونده بود رفته شکایت کرده بدون ان که شاهدان را بخواهند جهت شهادت قاضی حکم صادر کرده اولا من میتونم اعتراض بکنم؟ دوما سه نفر شاهد دارم اونا ملاک نیستن؟سوما خودش قسم بخوره من بذارم رو قران برداره و سوال آخر اینکه نهایتا اینا را قبول نکنند من میتونم اقساطی پرداخت کنم؟آیا ندهم بایستی زندان بروم؟مبلغ اصل چک در سال ۹۷ ده میلیون تومان است
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اعتراض شهود خود را معرفی نمایید و در دادگاه تقاضای اتیان سوگند نمایید تا دقیقا در خصوص دریافت مبلغ چک سوگند بخورند نه در مورد طلبکاری خود . درصورت صدور حکم امکان تقسیط نیز وجود دارد .

با استناد به شهادت شهود و فیش واریزی از خود دفاع کنید
درصورت محکومیت احتمالی اعسار بدین

به مبلغ قرارداد در زمان انجام بیع استناد و به استناد شهادت شهود در مهلت مقرر اعتراض بزنید. در صورت محکومیت دادخواست اعسار دهید.

درود
بله در مهلت مقرر می توانید اعتراض کنید. اگر محکوم شوید و معسر از پرداخت باشید می توانید دادخواست اعسار بدهید تا تقسیط شود.

با استناد به شهودی که دارید از خویش دفاع نمایید بله امکان تقسیط در صورت اثبات اعسار وجود دارد.

مستند به شهادت شهود در مهلت مقرر اعتراض نمایید. در صورتی که حکم قطعی شده و تمکن پرداخت نداشته باشید می توانید تقاضی اعسار دهید.

درود بر شما، بدوا بهتر بود دادخواست استرداد لاشه چک به طرفیت ایشان مطرح میکردید، علی‌ای‌حال قاضی برای صدور حکم بر اساس چک نیازی به استماع شهادت شهود ندارد، این شما هستید که بایستی با اعتراض به رای، شهود خود را معرفی کنید تا اقدامات مقتضی به عمل آید. در نهایت نیز چنانچه پس از قطعی شدن حکم محکومیت، تمکن مالی پرداخت نداشته باشید، میتوانید دادخواست اعسار دهید تا پرداخت برای شما تقسیط شود.