رد دعوی خواهان یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴,۸۴۶ #16033926

سلام وقت بخیر شوهرم در خواست الزام به تمکین داده امروز دادگاهی داشتیم بعد الان پیام اومد برام که رای صادر شده نگاه کردم نوشته دعوی خواهان رد شد.منظورشون چیه رای به نفع من صادر شده؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بله به معنی این است که دادگاه ادعای زوج را وارد ندانسته است

با سلام و احترام
یعنی خواهان ادله محکمه پسند به دادگاه ارائه ننموده و ادعای ایشان رد شده است. ورای به نفع خوانده خواهد بود.ی

سلام
یعنی حکم به نفع شما صادر شده و دعوی مبنی بر تمکین رد شده.

بله ب جهت نبودن دلایل و مستندات کافی دعوای الزام ب تمکین ایشان رد شده و رای ب نفع خوانده یعنی شما صادر گردیده است

بله دعوی همسرتون مبنی بر الزام به تمکین رد شده و این رد دعوی به نفع شما میباشد. البته ممکن است به جهات نقص دادخواست رد شده باشد که پس از رفع نقص ها میتواند مجددا دعوی خود را مطرح کند

بله دعوای الزام به تمکین همسرتان رد شده است و به نفع شما صادر شده ایت

درود و عرض ادب
بله رای به نفع شما است.