در حال حاضر من نیاز هست اقدامی در سرعت بخشی به پرونده انجام بدم یا منتظر رای دادگاه بمانم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #15819251

با سلام
بنده از یه سایت شرط بندی شکایت کردم با همکاری پلیس فتا مبلغ یک میلیارد و دویست از حساب این سایت بلوکه کردم با صحبت با قاضی مورد نظر قانع شدن که من نمیدونستم این کار قمار می باشد رای به رد مال دادن امروز که رفتم دادگاه همون مبلغ چهل میلیون که من تو سایت از دست دادم توسط قاضی بلوکه شده، قاضی با امیدواری گفت پولت حلال بوده بهش میرسی.
حالا خواستم ببینم در حال حاضر من نیاز هست اقدامی در سرعت بخشی به پرونده انجام بدم یا منتظر رای دادگاه بمونم؟
با تشکر از وکلا محترم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر منتظر رای قطعی دادگاه باشید

سلام

کار خاصی جهت سرعت بخشی به پرونده از شما ساخته نیست منتظر رای دادگاه باشید

سلام
باید منتظر ابلاغ رای دادگاه و قطعیت ان باشید