آیا مهریه را دادگاه قسط بندی می‌کند یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #15754443

باعرض سلام و ادب
دو سال می باشد عقد کردم و در دوران عقد هستم و همسرم تمکین خاص داشتن به جهت دخالت های خانواده همسر زوجه در تاریخ ۳۱/۶/۹۸ از طریق اجرای ثبت مهریه خود را اجرا گذاشتن و اموالی از اینجانب یافت نکردید که گواهی گرفتن که از مدیون دارایی یافت نگردید بنده هم فورا اظهارنامه فرستادم که در ۱\۶\۹۸ تمکین نداشتید و خونه و اساس منزل آماده هست و صبر کردم ببینم برمی‌گردد یا نه اکنون ده ماه هست که برنگشته و منم از ماه شش که اظهارنامه فرستادم نفقه را به کارتش واریز میگردم اکنون مهریه را گذاشته اجرا منم فورا تمکین را اجرا گذاشتم سه سوال داشتم آیا مهریه را دادگاه قسط بندی می‌کند یا نه؟ دوم آیا الزام به تمکین من چند درصد هست که مورد پذیرش واقع کردد آیا همسر میتونه ادعا کنه تواین ده ماه تمکین داشتم و همسرم دوروغ میگه تمکین نداشتم؟ سوم آیا میتوانم در دادگاه تمکین درخواست کنم به قاصی که خانوادش دخالت می‌کنند که تمکین نکند و تعهد از خانم بگیرم که نزارد خانوادش دخالت کنند و از خانواده همسرم هم تعهد بگیرن که دخالت نکنند؟ ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای مهریه دادخواست اعسار تقدیم دادگاه کنید در صورت اثبات مهریه تقسیط میشود
زوجه باید برای تمکین خود مدارک کافی داشته باشند
اگر بعد از دادخواست شما تمیکن نکردند ناشزه میشوند

ضمنا اگر زوجه با مددکار به منزل دلالت شد و پس از خروج مددکار منزل را ترک کرد با استشهادیه و گزارش ۱۱۰ موضوع را فورا به دادگاه اطلاع دهید.

بابت مهریه دادخواست اعسار تقدیم کنید
بابت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

باسلام
در صورتی قسط بندی میشود که شما اعسار ارایه نمایید
در صورتیکه زوجه با حکم دادگاه حاضر به زندگی مشترک نباشد تمکین شما قبول و زوجه ناشزه محسوب خواهد شد

سلام ۱-بله شما باید دادخواست اعسار بدید ۲-بله میتونه ادعا کنه ولی باید بتونه تو دادگاه این موضوع را اثبات کنه ۳-میشود انجام داد ولی ضمانت اجرایی ندارد همسر شما باید هوشمندانه عمل نمایید !