در حال جدایی هستم و همسرم مرتبا بنده را تهدید می کند،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۶ #15684186

ممنون از سایت خوبتون
خانومی هستم ۲۵ساله ۱۰ماهه ازدواج کردم متوجه اعتیاد شوهرم به شیشه و کراک شدم،دادخواست طلاق دادم ولی از طرف شوهرم دارم تهدید میشم که تو دادگاه ابروریزی می کنه که اتوی قدیمی منو میگه(متاسفانه دوران بچگی ازم سواستفاده شده و ازاله بکارت شدم
و ایشونم با اعتماد به من و قبول این مسئله با من ازدواج کردند ولی من جور دیگه ای این مسئله رو به ایشون گفتم که تو رابطه عاشقانه ای شکست خوردم و این بلا سرم امد ) نمی دونم توی دادگاه می تونه از این مسئله استفاده کنه بر علیه من؟
آیا من مرتکب جرمی شدم؟
گویا از صحبت های تلفنی گذشته مون هم صدا یا اسکرین شات گرفته،من تو دادگاه باید چی بگم این مسئله رو حاشا کنم یا قبول؟
اون ادعا می کنه که من فریبش دادم بعد اینکه متوجه اعتیادش شدم و می خوام که جدا شم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به هیچ وجه نمیتواند از این موضوع بر علیه شما استفاده کند.ادعای ازاله بکارت شما آنهم باگذشت ده سال نه قابل تشخیص است نه مورد قبول دادگاه .در این خصوص مطمین باشید دست ایشان به جایی نمیرسد شما هم برای حفظ آبروی خود موضوع را کاملا حاشا کنید و منکر شوید
ازطرفی هم صدای ضبط شده دلیل و مدرکی قانونی به حساب نمی آید و جای هیچ گونه نگرانی و تشویش نیست
در کل عرض شود که گفته های ایشان چیزی را ثابت نخواهد کرد شما هم بهتره حداقل با یک مشاور صحبت کنید

گفته های ایشان نافذ نیست و صدا مدرک نیست و شما هم حق انکار دارید . بهتر است وکیل اخذ نمایید .