آیا در حال حاضر زندانی برای مهریه صورت میگیره؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۹۰ #15679167

سلام
من جلب دارم اقدام کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با حکم جلب می توانید برای جلب اقدام نمایید

سلام با حکم میتوانید با هماهنگی کلانتری اقدام به جلب کنید لذا در صورتی که حکم اعسار صادر گردد در صورت بازداشت ازاد می شود

درود اگردستور جلب دارین بله ولی این را مدنظر داشته باشین در زمان کرونا بعضی مراجع انتظامی جلب را انجام نمیدهند و بعضی مراجع قضایی هم سخت گیری میکنند

با سلام کلی گفتید در مراحلی جلب کار ساز و در مراحلی نیست مثلا اگر حکم غیابی بوده باشد میتواند واخواهی کند و حکم را باطل کند

درود بر شما، چنانچه حکم جلب دارید میتوانید اقدام به جلب نمایید، لکن چنانچه دادخواست اعسار دهند و اعسار ایشان اثبات شود، آزاد خواهند شد.

اگر جلب دارید میتوانید اقدام کنید،

بله با دستور مقام قضایی می توانید اقدام بفرمایید