قانونا چطور باید تلویزیون رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۹ #15669445

سلام ذوجه همراه جهیزیه تلویزیون که مال ذوج بوده نیز با خود برده است . والان تهمت زده که من تعدادی وسایلش رو هم برداشتم ایا میتونه ادعای دروغ بکنه.واینکه من چطور باید تلویزیون رو پس بگیرم. فاکتوری چیزی ندارم فقط چند تا چک که بابت خرید تلویزیون داده بودم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حین اجرای حکم در محل سکونت اگر سیاهه جهیزیه موجود نباشد و دلایل و مستنداتی برای مالکیت زوجین مهیا نباشد اموالی که عرفا و عادتا مورد استفاده زن باشد به زن داده می شود و اموالی که عادتا مورد استفاده برای مرد باشد به مرد تعلق دارد متاسفانه به علت نقل مکان شدن تلویزیون شما نمی توانی از این اماره استفاده کنی و میبایست دلایل تعلق تلویزیون به خود را ثابت نمایید.

درود
از شخصی که تلویزیون را خریدید و چک دادید تقاضا کنید شهادت دهد.

سلام، با مدارک اثبات کننده ادعای خویش همچون فاکتور خرید یا شهادت شهود دادخواست استرداد اموال مطرح نمایید

درود بر شما، هر ادعایی نیاز به اثبات دارد، چه از جانب زوج چه زوجه، چنانچه در خصوص اثبات مالکیت تلویزیون چک یا دلایل دیگری دارید، بهتر است ارائه کرده و مستند به آن دادخواست مطالبه تلویزیون دهید.

با سلام اموالی که زوج میخرد متعلق به زوجه نیست و جزو جهیزیه محسوب نمی شود لذا در صورت نداشتن فاکتور بااستفاده از شهادت شهود و همچنین با مراجعه به فروشگاه یا مغازه ای که تلوزیون را خریداری کرده اید درخواست فاکتور ثانی یا المثنی کنید و در فاکتور ذکر شود فاکتور المثنی در تاریخ جدید است تا ادعای جعل نشود سپس با استفاده از مدارک دادخواست استرداد اموال را علیه زوجه مطرح کنید .

سلام
اگر دلایلی از جمله اسناد و مدارک دارید که تعلق و تملک تلویزیون به شما را ثابت می کند دادخواست مطالبه بدهید.