امکان طرح دعوی حقوقی از دونفر بابت رد شکایت کلاهبرداری از شریک

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴ #15629310

یک شکایت کلاهبرداری از الف( فاعل کار) و ب (شریکش) انجام دادم بابت شرکت‌های موهومی و فریب و تقلب در معامله و همزمان از (الف) بابت سفته‌هایی که بهم به عنوان سود کار داده بود شکایت حقوقی کردم. رای پرونده حقوقی زودتر صادر شد و الف به ۲ میلیارد بابت سود و ۱ میلیارد پول دریافتی که از حساب ب استفاده کرده بود محکوم شد که مجموعا شد ۳ میلیارد و در کیفری هم قاضی الف رو مسؤل کلاهبرداری می‌دونست ولی گفت چون پول رو در حقوقی حکم گرفتی نوشت در ردمال تکلیفی نداره چون دز شعبه حقوقی مبلغ حساب شده و به خاطر ۱ میلیارد پول دریافتی همین میزان جزای نقدی و زندان برای الف تعیین کرد و ب رو هم که پول‌ها رو دریافت کرده بود از کیفری تبرئه شد. حالا من کاری به الف ندارم چون محکوم شد و پولم اصلا نداد و رفت زندان، فقط چون پول‌ها رو ب گرفته و اصلا مشخص نیست چطور استفاده شدن و به استناد حقوقی ردمال هم صورت نگرفت و ب مجازاتی هم نشد، قانونا من می‌تونم باز هم با یک شکایت حقوقی بابت ۱ میلیاردی که واریز کردم به ب، ازش مجزا شکایت کنم و محکوم به این ۱ میلیاردی که دریافت کرده بشه یا باز مستند به پرونده حقوقی الف که یک ۱ میلیارد بابت دریافتی و ۲ میلیارد بابت سود محکوم شده، ب تبرئه میشه از پرداخت؟ ممکنه از ب هم بتونم نتیجه بگیرم چون الف هیچ پرداختی نداشته یا لاقل اون قسمت ۱ میلیارد رو بشه تضامنی کرد؟ ممنون.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان طرح دعوی برای شخص ب وجود ندارد شما باید به طرفیت شخص الف طرح دعوی حقوقی بدهید.

با سلام
راجع به یک میلیاردی که بیان کردید قبلا تعیین تکلیف و رای صادر شده است و امکان تقدیم دادخواست به طرفیت شخص ب به علت عدم توجه دعوا به وی وجود ندارد.

سلام، با توجه به اینکه نسبت به یک میلیارد واریزی به حساب ب قبلا تصمیم گیری و نسبت به آن الف محکوم به پرداخت شده بنابراین مجدد نمی‌تونید نسبت به ب رای بگیرید.

بر علیه شخص الف دادخواست حقوقی مطرح نمایید.

سلام علیکم
همان دادخواست حقوقی اول به طرفیت الف کفایت میکند.چون بین شما و شخص ب هیچگونه رابطه مالی یا حقوقی برقرار نمیباشد که شما به طرفیت ایشان اقامه دعوی کنید به نوعی دعوا متوجه ایشان نمیباشد

مسوولیت تضامنی در قوانین جنبه استثنایی دارد ولی امکان دعوای حقوقی علیه دومی هست اگر تا به حال حکم قطعی نگرفته