میتونم بعلت ترک منزل شکایت کنم و با تعویض قفل درب منزل تا زمان طلاق اجازه ورود به منزل رو بهشون ندم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۸ #15623621

وقت بخیر ، همسر بنده بعد یک دعوای معمولی با گفتن اینکه برای خرید بیرون میرن ولی رفتن منزل خاله شون و برهم نگشتن

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر نمی توانید مانع ورود همسرتان به منزل شوید.

سلام، دادخواست الزام به تمکین دهید، اگر قفل را عوض نمایید دادخواست شما رد می شود چون ایشان نمی تواند تمکین کند.

با درود میتوانید بدوا اظهارنامه ارسال سپس دادخواست الزام به تمکین دهید، خیردرب را قفل نکنید زیرا اگر چنین شود نفقه پابرجاست زیرا شما اجازه تمکین نداده اید.

شما می توانید دادخواست تمکین بدهید ولی نمی توانید مانع ورود ایشون به منزل مشترک شوید چون در این صورت هم دادخواست تمکین شما رد می شود و هم ایشون اقدام به طرح شکایت کیفری ترک انفاق می کنند

به هیچ وجه اقدام تعویض قفل نکنید چون جرم هستش ودرصورت صورتجلسه کلانتری آماره ای بربیرون کردن شماست

با سلام در صورت ترک منزل توسط زوجه شما دادخواست تمکین بدهید اما نمیتوتید درب منزل را قفلش را عوض کنید و در صورت بازگشت زوجه مانع ورود به منزل شوید چون با این کار دادخواست تمکین شما رد می شود و به زوجه نفقه تعلق می‌گیرد

درود بر شما، در صورت ممانعت شما از ورود، ایشان می‌توانند به جرم ترک انفاق از شما شکایت کنند، لذا بهتر است بدوا به ایشان اظهارنامه ارسال کنید، چنانچه مراد حاصل نشد، دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.