چطور به رای تجدید نظر اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #15590403

سلام و عرض ادب
پدر خانم بنده علیه من یه شکایت ثبت کردن مبنی بر اینکه بهم ۱۱۵ تومن پول قرض دادن و تنها دلیلشون، استشهادیه ای بوده که ذیل اون رو خواهر و برادر و همسر و ..... امضا کردن.
دادگاه بدوی رای رو به نفع بنده صادر کردن.
اما دادگاه تجدید نظر حکم بدوی رو نقض کرد و بنده رو محکوم کرده.
اما دو تا نکته وجود داره :

۱ - افرادی که به عنوان شاهد در این پرونده حاضر شدن، در تمام پرونده های دیگری که توسط همسرم علیه بنده در - دادگاه خانواده مطرح شده هم به عنوان شاهد حاضر شدن،
اما نکته اینجاست که شهادت هایی دادن که در مغایرت کامل با همدیگه هستند مثلا در پرونده جهیزیه و طلاق اقرار کردن که بیش از یک سال هست که در مفارقت جسمانی هستیم ولی در نفقه و اجرت المثل مدعی حضور در زندگی تا آخرین لحظات بودن.
۲ - بنده در جلسه رسیدگی دادگاه تجدید نظر حاضر نشدم البته به دلیل مشکلاتی که همین خانواده همسرم برام درست کرده بودن و همچنین دیگه اعصاب حضور در این فضاها رو نداشتم.

ضمن شکر از وقتی که برای مطالعه پیام من گذاشتید، میخوام بدونم اگه بخوام ماده ۴۷۷ رو اعمال کنم تا یه فرصت رسیدگی مجدد داده بشه، آیا عدم حضور من در روز رسیدگی تجدید نظر میتونه مانع از پذیرش ماده ۴۷۷ بشه؟

متشکرم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور مانع نیست ، شما اقدام کنید

با سلام
اگر پرونده شما شامل شرایط ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری گردد میتوانید اقدام نمایید

با سلام و احترام
شما میتوانید اقدام کنید عدم حضور منعی ندارد

با سلام
خیر عدم حضور شما در جلسات تجدید نظر مانع پذیرش دادخواست اعمال مال ۴۷۷ نیست.
اما پرونده باید دارای شرایطی باشد تا اعمال ماده ۴۷۷ پذیرفته شود.

اگر رای قطعی شده فقط از طریق ماده ۴۷۷از قانون آیین دادرسی کیفری می تونید استفاده کنید که موجب توقف رای نیست مگر دلایل محکمه پسند و قوی باشه