زوج میتواند هزینه های وکیلی که برای تمکین گرفته را بعد از محکومیت از زوجه بگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۵ #15564454

سلام.
خانم بنده محکوم به تمکین شده میتونم هزینه های وکیلی که برای تمکین گرفتم و سایر هزینه ها را از زوجه بعد از محکومیت خانم از او بگیرم؟ سوال بعدی من اینه که کی باید برای گرفتن هزینه دادرسی تمکین اقدام کنم بعد از محکومیت قبل از اجرا حکم یا بعد از محکومیت بعد از اجرای حکم؟
ممنون میشم این دو سوالم را جواب دهید خیلی نیاز دارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله می توانید بعد از اجرای حکم بگیرید

با درود
مطابق تعرفه میتوانید بگیرید بیش از آن با وکیل هر توافقی نموده باشید زوجه با تکلیفی مواجه نیست.

با توجه به محکومیت زوجه می توانید هزینه دادرسی را از وی مطالبه کنید و در صورت درخواست مطالبه هزینه دادرسی هم زمان با دادخواست تمکین در مرحله اجرای احکام قابل مطالبه خواهد بود

با درود
پرداخت مبلغ درصورت محکومیت در دادگاه با فرد محکوم

سلام و درود، در این فرض با محکومیت کلیه ی هزینه ی دادرسی بر عهده ی شما خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

بعد از صدور حکم قطعی محکومیت ، میتوانید دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق‌تعرفه را بدهید

سلام
بله اگر در دادخواست درج نکردید باید دعوای جداگانه‌ مطرح کنید