اگر بعد از اجرای حکم متصرف عدوانی دوباره زمینمو ببره و بخواد تصرفش کنه چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۲ #15553444

اگر طرف بنده بهد از اجرای حکم تصرف عدوانی دوبارع تصرف کند چیکار باید بکنم؟؟؟قانون چه راهی و داره برای برخورد با افراد ایطور؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باز شکایت تصرف عدوانی مجدد شکایت کیفری مطرح کنید

درود بر شما، اقدام مجدد محکوم در این مورد بعد از اجرای حکم، سبب تشدید مجازات ایشان خواهد شد، البته چنانچه شما مجددا شکایت تصرف عدوانی علیه ایشان مطرح نمایید.

با سلام تصرف مجدد موجب مجازات می شود و حتما شکایت کیفری بفرمایید موفق باشید

درود
می توانید از متصرف عدوانی شکایت کنید تا مجازات شود.

با سلام. میتوانید شکایت کیفری نموده و ملک خود را رفع تصرف نمایید

موجب تشدید مجازات خواهد شد .

سلام و ارادت
برای بار دوم شکایت کیفری نمایید تا علاوه بر رفع تصرف مجازات نیز شوند .