شکایت برای تجاوز به حریم‌ شخصی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #15546956

سلام
من ۱۸ ساله ازدواج کردم و سه بچه دارم، همسرم چند ماهی هست که گوشی من رو هک کرده، و تمام صحبتهام با خانواده و دوستانم رو چک کرده و به‌ گفته ی خودش تمام دوربین های منزلمان را چک میکرده و همه جا شنود گذاشته، ماشین جی پی اس گذاشته، و در حالی که من هیچ خلافی نکردم هر روز من رو با صحبتهای بی اساسش ازار روحی روانی میده و ‌تحدید میکنه و یکی از دوستان قدیمی ام رو از طریق وویس و تکست هایی که بین ما رد و بدل شده تحدید کرده و بسیار فرد عصبی و بد دهنیه با چه مدرکی میتونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که نسبت به موضوع اطمبنان دارید میتوانید شکایت خود را به اتهام استراق و دسترسی بدون مجوز به داده های شخصی مطرح نمایید . در این صورت دادسرا با بهره گیری از اقدامات کارشناسی و پلیسی تحقیقات خود را انجام داده و در صورت تایید صحت ادعای شاکی ، اقدام به صدور کیفرخواست خواهد نمود . توصیه میشود که حتما قبل از هر اقدامی از صحت موضوع اطمینان پیدا کنید ، چرا که تاثیر مستقیم بر آینده زندگی مشترک خواهد داشت .