میتوانم برای تسریع در اجرای حکم تا برگشت پرونده درخواست اجراییه را با پیوست حکم بدوی و قطعی و مدارک ملک و چاپ ابلاغیه ثنا بدهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۴ #15466573

.سلام
پیشرفت تکنولوژی تغییرات زیادی در دستگاه قضایی هم ایجاد کرده که خیلی تغییر روشها حتی بدون بخشنامه انجام شده در قانون اجرای احکام مدنی بر ابلاغ حکم قطعی به هر دو طرف تاکید شده اکنون حکم قطعی تجدید نظر استان با سامانه ثنا به هر دو طرف ابلاغ و قابل مشاهده و چاپ است اکنون میتوانم برای تسریع در اجرای حکم ( الزام به اخذ پایانکار) تا برگشت پرونده درخواست اجراییه را با پیوست حکم بدوی و قطعی و مدارک ملک و چاپ ابلاغیه ثنا بدهم؟؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید درخواست صدور اجراییه را تقدیم دادگاهبدوی کنید لاکن باید رای در دادگاه تجدید نظر قطعی شده و پرونده به دادگاه بدوی ارسال شده باشد

اجراییه از طریق دفتر شعبه صادر کننده رای بدوی پس از ارسال از سوی مرجع صادر کننده رای قطعی صورت میپذیرد فلذا پس از ورود پرونده به شعبه بدوی امکان صدور اجراییه مهیا می‌باشد

درود
تا زمانی که پرونده به مرجع بدوی ارسال نشود اجراییه صادر نمی شود.

پرونده باید به دادگاه بدوی ارسال شود و درخواست شما پیش از آن نتیجه ای ندارد

با سلام
عملیات اجرایی صرفا براساس نص مقرر قانونی قابلیت اجرا و تعقیب را دارد .

مانعی برای درخواست اجراییه نیست

سلام
شما زمانی می توانید درخواست صدور اجرائیه را بنمایید که پرونده به دادگاه بدوی برگشته و از دادگاه بدوی این درخواست را نمایید. در هر صورت مدیر دادگاه بدون وجود اصل پرونده اجرائیه را صادر نمی کند