اگه خودرو توقیف بشه هزینه ی پارکینگ رو من باید بدم یا خوانده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۸۲ #15400160

سلام و خسته نباشید خدمت شما
من یک خودرو توقیف کردم برای مطالبه ی ثمن معامله میخواستم بدونم اگه خودرو توقیف بشه هزینه ی پارکینگ رو من باید بدم یا خوانده؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام کلیه هزینه های رسیدگی از جمله هزینه رسیدگی ، کارشناسی ، هزینه اجرایی و توقیف اموال به عهده محکوم علیه می باشد .

سلام اگر در دعوایی که طرح کردید شما صاحب حق و طرف مقابل محکوم شد هزینه پارکینگ و سایر هزینه‌های قانونی دیگرتون هم باید به شما بدهند و چنانچه دعوا رد یا حکم علیه شما صادر شد که هزینه ها با خود شماست.موفق باشید

هزینه و مخارج با خوانده میباشد

با درود..
در صورت صدور حکم در دادخواست مطروحه مطالبه ثمن به نفع شما، کلیه هزینه های دادرسی و هزینه پارگینک بر عهده خوانده می باشد، مگر در صورت رد دادخواست شما، که در اینصورت خوانده می تواند طی دادخواستی هزینه های پارکینک را از شما مطالبه نماید..

اگر در دعوا شما محق شوید کلیه هزینها بر عهده ی خوانده می باشد

با سلام و احترام در ااین مورد چنانچه رای به نفع شما باشد هزینه به عهده ی محکوم علیه خواهد بود ولی در صورتی که شما محکوم شوید و طرف مقابل شما حاکم بشود در این صورت می تواند تمام خسارت های وارده را از شما مطالبه نماید موفق و پیروز باشید

درود
پرداخت بر عهده ی خوانده است مگر اینکه دادگاه حکم بر بی حقی خواهان صادر نماید .