در خصوص لغو ممنوع الخروجی اینجانب لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #15343330

احتراما به استحضار میرسانم اینجانب ضامن اخذ تسهیلات بانکی یکی از دوستان به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در بانک پاسارگاد گردیده ام که به علت عدم پرداخت اقساط تسهیلات یاد شده مبلغ وام به همراه سود و دیرکرد به ۱۸۰ میلیون رسیده که متاسفانه بانک عامل مبادرت به ممنوع الخروجی اینجانب از طریق اداره ثبت و اسناد نموده است که طبق قوانین بانک مرکزی ممنوع الخروجی ضامنین بر خلاف قانون بوده که در بند ۹ ابلاغیه رییس کل بانک مرکزی مورخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۵ به کلیه بانکهای دولتی و خصوصی مشهود است، لذا مراتب اعتراض خود را طی مکاتبه با بازرسی بانک یادشده اعلام و پیگیری نموده ام، که متاسفانه افاقه ننموده.
لذا از این رو از شما وکلا محترم تقاضا دارم در خصوص لغو ممنوع الخروجی اینجانب را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام
همانطور که میدانید ممنوع الخروجی دستور یا قراری است که از سوی مراجع قضایی یا سایر مراجع صلاحیت دار صادر میشود تا فرد را به طور موقت از خروج از کشور باز دارد... بازه زمانی ممنوعیت از سفر مشخص است درواقع تاریخ انقضا دارد ، مدت اعتبار قرار یا دستور ممنوعیت خروج از کشور ۶ ماه است و اگر تمدید نشود خود به خود از بین میرود و نیازی به دستور ندارد .. درواقع دستور مراجع صادر کننده ی قرار یا دستور ممنوعیت خروج از کشور در صورت انقضا و یا عدم تمدید ان نمیتواند جلوگیری از خروج کشور گردد.