اعتراض به محجوریت و باطل کردن آن به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۳۱ #15253183

سلام . درسال ۹۵ ملکی را که مالک وکالت تام به برادر زاده خود داده بود معامله نموده و سند رسمی صادر شد اما در سال ۹۸ برادر کوچکتر مالک اصلی از پزشکی قانونی حکم محجوریت (مبنی بر اینکه بهره هوشی درحدی است که قادر به اداره اموال خود به تنهائی نمیباشد و این عارضه استمراری و مادرزادی است )وی را گرفته و خواهان ابطال وکالت نامه و سند رسمی میاشد. با بررسی صورت گرفته مدارکی بشرح ذیل وجود دارد : ۱ -نامبرده داری حساب بانکی میباشد که در سال ۹۶ شخصا وام نیز دریافت نموده ۲ -در سال ۹۷ از کار خود اخراج شده و شخصا به دادگاه شکایت نامه ای تنظیم و درخواست مطالبات و سنوات خود را نموده که رای نیز به نفع وی صادر شده ۳ - دارای مدرک تحصیلی قبولی پنجم ابتدائی میباشد. ۴ - کارت پایان خدمت سربازی و گواهینامه رانندگی دارد ۵- قبل از فروش ملک و تنظیم وکالت نامه ملک بنام شخص خودش بوده .
حال با توجه به ۵ مورد ذکر شده آیا میتوانم نسبت به ابطال محجوریت نامبرده اقدام کنم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض به حکم حجر مانند سایر احکام دادگاه مهلت ها و مواعد و قواعد خاص خود را دارد و نمیتوان آنرا به سادگی ابطال کرد مگر با طرح دعوای اعتراض ثالث.

با درود فراوان
محجوریت موارد خاصی دارد که بایستی مورد تایید قرار بگیرد و براحتی نیست که شخصی بخواهد وانمود به محجوریت نماید و تاریخ محجوریت لحاظ میگردد و در صورت محجوریت قراردادهای قبل از زمان محجوریت نافذ است .