آیا می‌توان مهریه را هنگام عقد به هر میزان اما تماما عندالاستطاعه قید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۱ #15229658

با سلام و احترام
پرسش اینجانب این است که آیا می‌توان مهریه را هنگام عقد ازدواج به هر میزان اما تماما عندالاستطاعه قید کرد؟ یعنی این که نه فقط مازاد بر ۱۱۰ سکه بلکه همان ۱۱۰ سکه نیز عندالاستطاعه باشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت توافق طرفین هیچ منعی ندارد

بله می توانید عندالاستطاعه پرداخت کنید

بستگی ب توافق طرفین دارد...در این صورت بله امکانپذیر هست

با سلام
بله می توانید تمامی مهریه را عندالاستطاعه قرار دهید
حتی ۱۱۰ سکه را
منتهی در این صورت زوجه حق حبس نخواهد داشت و بدون وصول مهریه باید از زوج تمکین عام و خاص نماید
و نیز در صورتی که هیچ اموالی از زوج به دست نیاید و حقوق و مستمری جهت توقیف نداشته باشد ، زوجه نمی تواند حکم جلب بگیرد

بله این امکان وجود دارد با توجه به توافق طرفین