با توجه به رای ۷۷۴ و عدم صدور محکومیت قطعی در دادگاه برای بنده، آیا دادخواست ایشان وارد است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۴ #15225750

باستناد رای وحدت رویه شماره ۷۷۴ هیات عمومی دیوان عالی کشور که فرار از دین را بعد از صدور حکم قطعی دادگاه اعلام نموده.
آیا صلح با مبلغ بعد از اجراییه ثبت فرار از دین محسوب میشود؟
خانم بنده در ۹۶ کل مهریه اشو از طریق ثبت به اجرا گذاشته و در مرداد ۹۷ البته بدون اینکه اجراییه به بنده اعلام بشه در حالیکه با هم در یک منزل زندگی میکردیم اجراییه را گرفته و حسابهایم را مسدود و در نهایت از طریق حسابداری اداره محل کارم ماهیانه مبلغ یک میلیون بابت مهریه از حقوقم کسر میشه بنده در مهر ۹۷ بدون اطلاع از صدور اجراییه یکباب منزل که جز مستثنیات دین بود از طریق صلح با ثمن بصورت سند رسمی محضری به خواهرم واگذار کردم ( البته خواهرم موقع خرید منزل به بنده کمک نمود ) الان درسال ۹۸ خانم بنده داداخواست ابطال سند داده است.
با توجه به رای ۷۷۴ و عدم صدور محکومیت قطعی در دادگاه برای بنده آیا دادخواست ایشان وارد است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسلما عمل شما فرار از دین است و محکومیت کیفری دارد

اگز بعد از صدور قطعی رای انتقال داده باشید فرار دین وسند ابطال میشه