میخواهد از من و کارگرم شکایت کند، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۵ #15179247

سلام.من ۶ سال قبل عموم ملکی داشت و برای مدت ۶ سال بدون کرایه با توافق خودش کاسبی کردم. الان اومده از من و کارگرم میخاد شکایت کنه. کمکم کنید.لطفا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید بتوانید ضمن تنظیم لایحه ای مستدل ،اثبات نمایید که در طی این ۶ سال ایشان از تصرف ملک توسط شما اطلاع داشته اند و ممنوعیتی در این خصوص وجود نداشته است. در غیر اینصورت محوم خواهید شد.

ایشان حق دارد اجرت المثل این شش سال را از شما مطالبه نماید و خلع ید شما را درخواست نماید

سلام

شما می توانید اثبات نمایید که در طول این مدت از تصرفات شما مطلع بوده و تبرعا از انجا منتفع می شدید
در غیر اینصورت محکوم میشوید

با سلام
چنانچه شاهدی وجود دارد که عموی بزرگوار شما به شما اجازه شفاهی داده شهود را به دادگاه معرفی کنید
چنانچه نه قرارداد و نه شاهدی وجود داره میشه به این استناد کرد که اگر بدون مجوز بوده پس چرا بعد از تصرف شما به ملک ایشون
اقدام به شکوائیه از شما نکردند

عقد اجاره به محض انقضای مدت، برطرف می‌شود و اگر پس از انقضای آن مستاجر عین مستاجره را بدون اذن مالک مدتی در تصرف خود نگاه دارد موجر برای مدت مزبور مستحق اجرت‌المثل خواهد بود اگرچه مستاجر استیفای منفعت نکرده باشد و اگر با اجازه‌ی مالک در تصرف نگاه دارد وقتی باید اجرت‌المثل بدهد که استیفای منفعت کرده باشد مگر اینکه مالک اجازه داده باشدکه مجانا استفاده نماید.