حال که من قصد ادامه زندگی رو دارم میتونم با درخواست همراهی یک مامور به منزل مشترک رجوع کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #15021505

با سلام. شوهرم دو سال پیش منو از خونه بیرون کرد و قفل در رو عوض کرد. به دلیل امید به بهبود شرایط تا دو سال صبر کردم و بعد اقدام به نفقه کیفری کردم که به دلیل عدم وجود شاهد برای من زوج اظهار کرده که زوجه خودش از منزل خارج شده و دیگر رجوع نکرده. با وجود اینکه در نفقه حقوقی زوج محکوم شده بود.حال که من قصد ادامه زندگی رو دارم میتونم با درخواست همراهی یک مامور به منزل مشترک رجوع کنم؟؟ اگر خیر چه راه دیگه ای وجود داره

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید به موجب ارسال یک اظهارنامه مراتب آمادگی خود جهت تمکین را به زوج اعلام نموده و از وی تقاضای فراهم کردن شرایط را نمایید

میتوانید با حضور شهود برای تمکین اقدام نمایید اگر مانع از ورودتان شد صورتجلسه توسط ۱۱۰ انجام شود و میتوانید مجدد شکایت نمایید .

اگر زوج از ورود زوجه به منزل مشترک امتناع می کند زن می تواند به کلانتری محل رجوع کرده و با درخواست مامور به منزل رجوع کند اگر مرد باز هم امتناع کند مامور در صورتجلسه ثبت می کند و بعدا در دادگاه بعنوان مدرک و شاهد برای طرح شکایت از زوج تحت عنوان ممانعت از حق قانونی شمااستفاده نمایید.

مخاطب عزیز

میتوانید به اتفاق چند شاهد مراجعه نمایید
البته بهتر است از طریق داوری زندگی خودتان را بهبود بخشید