روند رضایت دادن چطور است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۱ #14989139

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان گرامی
بنده یک شکایت حقوقی (طلب قرارداد) و یک شکایت کیفری (جعل و فروش مال غیر) از شخصی کرده ام. شکایت حقوقی دادگاه رای به نفع من صادر کرد و طرف مقابل با ارائه مطالبی علیه من درخواست تجدیدنظر داده. شکایت کیفری هم به پازپرسی رفته. حالا طرف در قبال رضایت من، قراره ۳ فقره چک بده به تاریخ چند ماه دیگه.
۱. حالا من چطور باید رضایت بدم و چطور به وصول این چک ها اعتماد کنم؟
۲. روند رضایت دادن این دو پرونده چطوره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت را می توانید در دفترخانه ثبت و همانجا چک ها مذکور گردند

سلام
توصیه‌میشود مبلغی‌رو در ابتدا به صورت نقد دریافت کنید
و الباقی رو چک بگیرید در پرونده حقوقی اعلام رضایت نکنید و صرفا طرف مقابل تجدیدنظر خواهی خودش رو مسترد کند
در پرونده کیفری اگر کیفرخواست صادر نشده با توجه به اختیارات قانونی ‌میتوانید درخواست ترک تعقیب کنید

باید رضایت به دفتراسنادرسمی مراجعه کنیدجهت تنظیم رضایتنامه محضری

سلام
با ارائه لایحه می توانید اعلام گذشت نمایید
اما در مورد وصول چک ها صرفا می توانید در صورت عدم وصول اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه چک نمایید یا اینکه اعلام رضایت در پرونده را موکول به وصول وجه چک نمایید

بایستی رضایت به قید شرط بدهید تا پس از حصول شرط رضایت اعتبار پیدا کند که در دفتر اسناد رسمی میتوانید چنین رضایتی تنظیم کنید

با سلام میتوانید رضایت را مشروط به نقد شدن چکهای یاد شده بنمایید و یا وجوه التزام و تعهدات قوی تری برای پشتوانه تعهد یاد شده اخذ نمایید.

شما میتوانید طبق یک قرارداد فی مابین ،شرط نمایید که چنانچه چک ها پاس شوند پرونده حقوقی مختومه شده تلقی شود ، ولی در مورد پرونده کیفری ، بایستی تکلیف را مشخص نمایید و با گرفتن چک ها، به ایشان رضایت دهید ، و شما میتوانید برای اطمینان از پاس شدن چک ها، از متهم بخواهید که دو نفر کارمند رسمی و یا تاجر مورد وثوق شما، پشت چک ها را به عنوان ضامن امضا نماید.